مراحل پیشانی تراشی با ماشین تراش
جهت دانلود فایل روی لینک بالا کلیک کنید.
فایل توسط این جانب تنظیم شده و نحوه ی سنتر قلم به صورت تصویری نیز در داخل فایل قرار گرفته است.
مراحل پیشانی تراشی با ماشین تراش
جهت دانلود فایل روی لینک بالا کلیک کنید.
فایل توسط این جانب تنظیم شده و نحوه ی سنتر قلم به صورت تصویری نیز در داخل فایل قرار گرفته است.
جدیدترین مدل مفهومی لیموزین مرسدس بنز به گونهای طراحی شده است که کمترین میزان مقاومت را در برابر هوا ایجاد کند.
طراح این مدل رومن ایگوروف (Roman Egorov) نام دارد و در حال حاضر بهعنوان طراح خودرو در سیتروئن مشغول به کار است. او در گذشته نیز بهعنوان کارآموز در کمپانی بیامو مشغول به کار بوده است؛ اما زمانی که مشغول تحصیل برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد بود، بهعنوان پایاننامهی دورهی تحصیلی خود این مدل مفهومی را با حمایت مرسدس بنز و برای این شرکت طراحی کرد. ایدهی ایگوروف طراحی یک لیموزین سنتی سهقسمتی با یک قسمت آیرودینامیکی لوزی شکل بود. به همین منظور، از بعضی ویژگیها در طراحی نمونههای مسابقهای و سوپراسپرتها ایده گرفت، با این تفاوت که در طرح او نیازی به در نظر گرفتن نیروی رو به پایین و دریچههای هوا برای خنکسازی وجود نداشت.
همانطور که در تصاویر این نمونهی مفهومی مشخص است، هوا از قسمت جلوی خودرو وارد و از مسیر موجود روی کاپوت خودرو خارج میشود، سپس از روی سقف عبور میکند و درنهایت از کانال تعبیهشده در قسمت عقب خودرو خارج میشود. در زیر خودرو نیز اجزایی با سطوح صیقلی قرار دارند تا جریان هوا را بدون آشفتگی از زیر خودرو عبور دهند که احتمالا میتوانند آیندهی طراحی سدانهای لوکس مرسدس بنز یا برند DS سیتروئن را تحت تأثیر قرار دهند.
هایپرلوپ (hyperloop) چیست؟
نوع جدیدی از حمل و نقل سریع است که توسط ایلان ماسک بنیانگذار شرکتهایی همچون تسلاموتورز، پیپل و اسپیس اکس مطرح شده است.
در این نوع حمل و نقل کپسولهایی در داخل لولههایی که در آن شرایط خلأ حکمفرماست تا اصطکاکی در کار نباشد قرار میگیرند که سرعتی بالغ بر ۱۲۲۰ کیلومتر برساعت دارد. با این سرعت میشود ظرف تنها ۳۵ دقیقه از لس آنجلس به سان فرانسیسکو رفت(مسافتی 6الی8 ساعته با ماشین). هایپر لوپ با استفاده از فشار هوایی که از عقب وسیله وارد و از خروجیهای پائین آن به بیرون رانده میشود حرکت میکند.
هایپرلوپ را میتوان به عنوان پنجمین نوع از انواع مرسوم حمل و نقل دانست که از مزایای آن میتوان به کاهش آلودگی محیط زیست نیز اشاره کرد.
ایلان ماسک در یکی از همایش هایی که در سال 2012 در کالیفرنیا برگزار شد ادعا کرد که به دنبال وسیله ای هستیم که با کمترین انرژی دارای بهترین عملکرد باشد؛وسیله ای که آلودگی نداشته باشد و تصادف نکند! و سرعتش دوبرابر سرعت جت باشد.
پروژه ی هایپرلوپ یکی از بزرگترین و پرهزینه ترین پروژه های حمل و نقلی جهان بشمار می آید که هزینه های زیرساختی سرسام آوری به همراه دارد؛ به عنوان مثال در سال 2012 هزینه ی ساخت چنین پروژه ای از لس آنجلس تا سان فرانسیسکو حدود 6 میلیارد دلار برآورد شده است.
نرم افزار ها در علوم مهندسی مدرن نقش مهمی ایفا میکنند.
نرم افزار سالیدورکس یکی از قوی ترین برنامه های طراحی ۳بعدی در صنعت بشمار می آید که دارای توانایی های بی نظیری در بخش طراحی و آنالیز می باشد.این نرم افزار را می توان رقیبی بر نرم افزار CATIA دانست که در علوم مهندسی مکانیک نقش بسازی ایفا می کنند.این نرم افزار توسط کمپانی داسو سیستمز ساخته شده و همچنان در حال ارتقا می باشد.این نرمافزار دارای سه محیط به نامهای پارت (part) اسمبلی (assembly) و دراوینگ (drawingg) میباشد. محیط اول برای رسم قطعه بوده، در محیط دوم قطعات یک مکانیسم بر روی هم سوار شده و در محیط آخر از آنها نقشه مهندسی (معمولاً برای نسخه چاپی) تهیه میشود.
تاریخچه:
شرکت سالیدورکس در سال ۱۹۹۳ توسط یکی از فارغ التحصیلان مؤسسه تکنولوژی ماساچوست Massachusetts Institute of Technology بنام جان هرشتیک Jon Hirschtick تأسیس گردید و اولین محصول خود را در سال ۱۹۹۵ بنام نرمافزار سالیدورکس 95 SolidWorks برای رقابت با نرمافزارهای مکانیکال دسکتاپ Mechanical Desktop و اینونتور Autodesk Inventor روانه بازار جهانی کرد. ویژگی این نرمافزار قیمت پایین آن با دارا بودن قابلیت طراحی قابل رقابت با نرمافزارهای طراحی موجود در بازار جهانی بود. در سال ۱۹۹۷ شرکت فرانسوی داسو سیستم Dassault Systèmes که عمده شهرت آن عرضه نرمافزار قدرتمند و گرانقیمت کتیا CATIA Software است با خرید سهام شرکت سالیدورکس SolidWorks Company به ارزش ۳۱ میلیون دلار آمریکا ۱۰۰ درصد سهام این شرکت را تا سال ۲۰۰۱ به نام خود کرد و با عرضه نرمافزار سالیدورکس SolidWorks Software در کنار نرمافزار کتیا CATIA Software بالاترین سهم را در میان شرکتهای عرضهکننده نرمافزارهای طراحی سه بعدی و دومین بازار در میان شرکتهای عرضهکننده نرمافزار طراحی دوبعدی و سه بعدی در جهان داراست. رقیبهای اصلی شرکت داسو سیستم شرکت اتودسک AutoDesk آمریکاست که با عرضه نرمافزارهای اتوکد AutoCAD, مکانیکال دسکتاپ Mechanical Desktop, اتودسک اینونتور AutoDesk Inventor و شرکت زیمنس پی ال ام Siemens PLM که با عرضه نرمافزارهای سالید اچ SolidEdge و NX Siemens سومین سهم را در بازار جهانی نرمافزارهای طراحی سه بعدی به خود اختصاص داده است. شرکت سالیدورکس SolidWorks Company هم اکنون با مدیریت جیئن پائولو Gian Paolo تحت نظارت شرکت داسو سیستم مدیریت میشود. در سالهای گذشته این شرکت توسط جان مک االن John McEleney و جف ری Jeff Ray به ترتیب از سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ و ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ تحت نظارت شرکت داسو سیستم مدیریت میشد.
منابع:
SolidWorks Fact Sheet, March 2010